Qué necesitamos

 • Amics de la gent gran

  Amics de la gent gran

  -BARCELONA-

  Amics de la gent gran som una organització de voluntariat, que treballem per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La nostra missió és lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans mitjançant l'acció de voluntaris i la sensibilització de la societat.

  Els nostres voluntaris acompanyen 872 persones grans en diferents punts de Catalunya: les visiten als seus domicilis, els ofereixen suport per a sortir al carrer, comparteixen berenars, tallers, festes tradicionals, etc. Tot això perquè es tornin a sentir estimats i integrats socialment, una de les condicions clau per a l'envelliment actiu i la prevenció de la dependència.

  A més, Amics de la gent gran també realitzem una important tasca de sensibilització social per a donar visibilitat al problema de la soledat que pateixen tantes persones grans del nostre entorn.
   

 • Voluntarios para participar en tertulias con gente mayor.


  Amics de la gent gran necesita voluntarios y voluntarias que, un jueves por la tarde cada tres semanas, puedan asistir y participar en tertulias con gente mayor en Barc ...

  Ver más.
  Hay apuntado:

  voluntarios: 7

  Cubierta