Entidades con las que colaboramos

Associació Sagrada Familia per a Ancians

Barcelona

Tipo usuarios: Mayores

El centre residencial per a Ancians Sagrada Familia és una associació sense afany de lucre orientada a l’atenció integral de persones de la tercera edat procedents del propi barri. L'associació en l’actualitat compta amb 29 anys d’experiència i com a reconeixement d’aquesta tasca fou declarada Entitat Pública pel Ministeri de l’Interior.

MISSIÓ DE L'ENTITAT
És acollir d'una forma familiar a persones a partir de 65 anys, del barri de la Sagrada Familia, que disposen de pocs recursos econòmics i/o familiars i que requereixen d’una atenció continuada i progressiva per aconseguir el millor benestar possible i la millora de la  qualitat de vida. 

Aquesta intervenció es fonamenta en una filosofia de treball centrada en la qualitat humana i de servei, que aspira a tenir sempre en compte les necessitats individuals de cada persona gran. 

Treballem perquè els residents es trobin  acollits i recolçats  amb  tota la professionalitat i afecte, en un ambient alegre, positiu  i càlid.  Així mateix respectem a la persona amb les seves creences, ideologia, idees, i valors perque segueixin amb la vida que sempre han portat. 

LA NOSTRA FORMA DE TREBALLAR
  • La contínua promoció del treball en equip (totalment interdisciplinari per tal d’atendre de forma global al resident).
  • L’esforç per sensibilitzar als treballadors sobre els drets i l’estima que han de rebre els residents.

Sagrada Familia

Dirección

c/ Roselló 340-344

Barcelona

Cómo puedes ayudar a esta entidad